Det norske hardrockbandet Fixation er et dynamisk band bestående av fem unge gutter fra Tønsberg. I dag slipper de sin andre singel fra den kommende EP-en «Global Suicide» som utgis 7. august.

Hør den nye singelen «Survive» her!

Fixation Global Suicide BLEZTDenne vokaldrevne singelen er umiddelbar og fengende, og samtidig atmosfærisk. Musikalsk sett er Fixation et svært dynamisk og sammensatt band, som leverer hardtslående rock med moderne sound, sammenlignbart med Bring Me The Horizon, Normandie og Thirty Seconds To Mars. Jonas Hansens vokal er en perfekt match til denne type mektige og melodiøse hardrock, og med kraftige slag og ambient synth er «Survive» en massiv og fengende rockelåt.

Sangtekstene spiller en viktig rolle for Fixation, og «Survive» handler om mental helse og hvordan dette blir håndtert i dagens samfunn – et tema bandet bryr seg mye om. I låtas refreng hører vi blant annet hvordan bandet opplever at mentale helseproblemer ofte blir oppfattet som «not real, and not taken seriously». Bandet utdyper: 

«Sangen er ment å oppmuntre og oppfordre folk til å omfavne hvem de er, og å vise verden at de er like mye verdt som andre til tross for sine dype sår.»

Les også: The September When + Fixation @ Foynhagen

Foto Sebastian Ludvigsen | Livefoto Marianne Lauritzen

Fixation Foynhagen Tønsberg BLEZT
Fixation varmet opp for The September When i Foynhagen i Tønsberg i fjor sommer.
Forrige artikkelMunch + Cezinando
Neste artikkelLady Gaga | «Chromatica»