Bare Egil Bands videopremiere på avveie!

1218

Nei og nei! Nå har det skjedd igjen! Datatyverier og hacking blir mer og mer vanlig og nå har Duplex Records blitt rammet igjen.

Piratnettstedet avveie.no har på snuskete vis fått tilgang til premieren på den nye musikkvideoen til Bare Egil Bands «Et perfekt par». Nå er dette det eneste stedet man kan finne adressen til denne ettertraktede premieren. Dette er helt utilbørlig og et soleklart brudd på reglene for et fritt og uavhengig internett.

Egil selv er kjempeskuffet. «Jeg hadde håpet på en storslått videopremiere på et godt besøkt nettsted som kunne fått besøkstallene til å skyte i været og sørget for en lansering med smell», sier han høyt til seg selv mens han sitter og skriver dette nyhetsbrevet etter egenhendig å ha lastet opp videoen til Youtube, for så å lekke den til avveie.no. Det heter ikke Bare Egil Band for ingenting!

Men det er absolutt ikke Bare Egil Band som møter folk på konsertene på John Dee 25. mai og Skuret i Trondheim 13. og 14. juni. Da har han med meg et stjernelag av musikere som Øyvind Blomstrøm, Øystein Frantzvåg, Håvard Takle Ohr, Arthur Kay Piene og Rolf-Erik Nystrøm. Den samme gjengen er med på Vervenfestivalen.

Se videopremieren på avveie.no torsdag 4. april kl. 19.00.

Pressemelding Duplex Records

Forrige artikkelLiv Ullmann på turné som Liv
Neste artikkelEluveitie | «Ategnatos»