I morgen slipper Maraton sin splitter nye singel «Fringe Logic», men allerede nå kan du høre premiere på låta her.

Maraton Fringe Logic BLEZTMaraton beskrives som «skamløst melodisk» og skyver grenser mens de blander prog, rock og pop til sitt eget fengslende sound. Bandet slapp sitt debutalbum «Meta» tidligere i år til ros fra både media og publikum. Med snart over 1 million strømminger på alle plattformer, ble Maraton Norges mest strømmede prog-debutband i 2018/2019. Maraton er i tillegg det eneste norske bandet som har spilt på Roskilde Festival med kun én utgitt singel!

Bandet kommer tilbake med to nye singler denne høsten, og den første er «Fringe Logic». Vokalist Fredrik Bergersen Klemp har følgende å si om den nye låta:

«Fringe Logic handler om det å være uærlig med deg selv og de rundt deg, og de ufattelige lengder man er villig til å gå for å få uærligheten til å gi mening. Istendenfor å fikse problemet, så omorganiserer du verden rundt deg på en rar måte slik at løgnene passer bedre inn i din egen realitet. Noen ganger er det lettere å skylde på alle eller alt rundt deg, istedenfor å imøtekomme dine egne svakheter. Denne sangen kan ansees som et personlig forsøk på å gjøre et oppgjør eller en måte å håndtere disse type situasjoner før du mister deg selv helt i din egen falske realitet.» 

Maraton har blitt rost for sine fantastiske og energiske liveopptredener, og har vært support for band som Enslaved, Leprous, Mando Diao og Circus Maximus. Ikke gå glipp av høstens konserter de gjør sammen med Leprous!

Kommende konserter m/Leprous

28.11. Vulkan Arena, Oslo (utsolgt)
29.11. Folken, Stavanger
30.11. Festiviteten Bar & Scene, Hamar

Les også: Intervju med Maraton

Maraton Union Scene Drammen BLEZT
Maraton på Union Scene i Drammen da de varmet opp for Leprous tidligere i år. Foto: Arash Taheri

Les også: Leprous + Maraton @ Union Scene, Drammen

Forrige artikkelHeather Nova @ Parkteatret, Oslo
Neste artikkelZeal & Ardor @ Parkteatret, Oslo