Videopremiere: Oberst | «Goddess»

1696
Oberst Goddess BLEZT

Oberst slipper sin nye singel og musikkvideo «Goddess» førstkommende fredag, men allerede nå kan du se premiere på videoen her.

Hardcore/metal-bandet Oberst er aktuelle med sin nye singel og musikkvideo «Goddess». «Goddess» er den tredje singelen fra bandets kommende skive som slippes tidlig neste år.

Bandet har kommentert: «Låta Goddess handler om virkelighetsflukt via beruselse. Den tar for seg menneskers tendens til å ville glemme, og å holde en kaotisk verden på avstand, i tillegg til hvor lite mening den virkelige verden gir når man vender tilbake. Musikkvideoen er filmet og regissert av Lars Rolland Andersen.»

Om Oberst

Med en felles forkjærlighet for band som Mastodon, Baroness, Converge og Cult Of Luna, bestemte de fire medlemmene seg for at de ville starte et band, og samtidig dra inn de forskjellige medlemmenes musikalske bakgrunn i miksen. Resultatet kan være vanskelig å sette i bås da bandet ikke er spesielt opptatt av å være tro mot én sjanger, men drar inn forskjellige inspirasjonskilder i musikken. Oberst har et unikt lydbilde, med innflytelser fra blant annet hardcore, postmetall, progmetall og rock.

Deres selvtitulerte EP i 2015 fikk gode anmeldelser og ble priset som «noe av det beste innen metal som er produsert i Norge på veldig lenge» (HISSIG). Singelen fra EP-en fikk både spillinger og anbefalinger på nasjonal radio, og kunne høres på TV-serien «Unge Lovende». Etter slippet har bandet vært svært aktive live og spilt flere konserter med blant annet Tempel, Ondt Blod, Attan og Halcyon Days.

Bandmedlemmer:
Tarjei Kristoffersen – Vocals/Guitar
Dennis Estensen – Guitar
Joakim Karlsen – Bass
Johan Fredrik Bolli – Drums

Foto Johannes Amble

Forrige artikkelThe Dream Syndicate @ John Dee, Oslo
Neste artikkelMonolord @ John Dee, Oslo