I disse dager har du mulighet til å se utstillingen «A Decade Under The Influence» på galleri Blank Space, av Remi Juliebø, aka Deformat. Juliebø er grafisk designer og illustratør, og stiller ut både nye og eldre verk i denne retrospektive utstillingen som fremhever artistens 10-årige karriere som kreatør av prisvinnende illustrasjoner for Norges musikkscene.

Remi Juliebø er en anerkjent designer i det norske musikkmiljøet, og har etter hvert fått mange platecoveret på samvittigheten. Han har jobbet med band som Oslo Ess, The Dogs, Black Debbath, Circus Maximus, El Cuero, Vreid, Bernhoft, Gåte, OnklP & De Fjerne Slektningene, Petter Carlsen og Comet Kid Den visuelle profilen for Tons Of Rock og Krøsset har han også jobbet med, for å nevne noen.

Eksempler på platecovere designet av Deformat.

Utstillingen viser at Juliebø er en allsidig designer – det er fascinerende å se hvor forskjellig strek han har på de ulike arbeidene. Gjennomgående er de fargerike, og særs inspirerende. Vi får også et innblikk i hele arbeidsprosessen, fra skissestadiet til ferdige originaler, når Juliebø inviterer oss til å bla i sine mange skissebøker, langt bakover i tid. Morsomt at han har tatt vare på alle gamle kladdebøker.

«A Decade Under The Influence» hadde åpning fredag 17. august, og vil bli stående til 27. september. Blank Space holder til i Gunerius-bygget midt i Oslo sentrum. Her er det bare å ta en tur innom for litt kreativt påfyll.

Av Marianne Lauritzen
Foto Michaela Klouda / Shot by Klouda

Remi Juliebø under åpningen av utstillingen på Blank Space.
Forrige artikkelVideopremiere på ny låt fra Crippled Black Phoenix
Neste artikkelAlice In Chains | «Rainier Fog»